Åk 4-6

Spår 2

Spår 2 arbetar med eleverna i årskurs 4-6. Arbetslaget består av 6 lärare som arbetar med ma, no, sv, so, eng, sva. En av lärarna arbetar 20% som förstelärare . Alla lärare är behöriga och legitimerade.
3 barnskötare och en fritidsledare fördelar sin tid mellan spår 2 och 3 på förmiddagarna och mellanstadieklubben på eftermiddagarna. Till vårt arbetslag hör också textilslöjdsläraren, vilket underlättar kontakten med de övriga lärarna för de praktisk-estetiska ämnena.

Planering

Varje vecka träffas personalen i spåret i olika grupperingar, vid olika tillfällen, för att planera verksamheten och bedriva elevvård.

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av oss, så hittar du mejladresser och telefonnummer under fliken kontakter. Du är också välkommen att delta i verksamheten. Prata med någon av oss i personalen när du vill komma på besök.